Warning: include_once(/home/parada/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/parada/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/parada/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home/parada/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Miloš je naš heroj - Beograd Prajd

Miloš je naš heroj

Back to Press

Miloš je naš heroj

Nakon emitovanja 11. epizode serije “Južni vetar” u kojoj se glumac Miloš Timotijević u ulozi korumpiranog policajca Stupara ljubi sa muškarcem, usledile su poruke uvreda i pretnji upućene Milošu. On je na društvenim mrežama dobio stotine poruka mržnje mahom od tinejdžera i srednjoškolaca. 

Beograd Prajd izražava zabrinutost zbog ovakvih pretnji upućenih glumcu i poziva nadležne organe da sankcionišu one koji su uputili poruke pretnje. I u ovom slučaju, nažalost, najveći broj pretnji stiže od mladih muškaraca(tinejdžera i srednjoškolaca) koji su i u mnogim ranijim situacijama bili glavni promoteri mržnje prema LGBT+ populaciji, pa su tako organizovali više napada na Prajd Info Centar, te organizovali protest protiv Prajda u Leskovcu koji nije ni bio planiran da se održi. 

Izražavamo veliku zahvalnost Milošu i celokupnoj produkcijskoj kući “Režim”, autorskoj i glumačkoj ekipi serije “Južni vetar” na doprinosu u borbi za prihvatanje i poštovanje svih pripadnika i pripadnica LGBT+ zajednice u Srbiji.

Beograd Prajd

Share this post

Back to Press