Volonteri

Volonteri

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Interesuju te ljudska prava i želiš da učestvuješ u organizaciji jednog velikog događaja koji svake godine skreće pažnju na status LGBT osoba u Srbiji? Bliži nam se Nedelja ponosa koja će ove godine trajati od 11. do 17. septembra. Možeš da budeš deo ovog značajnog događaja ako se prijaviš na konkurs za volontiranje.

Pozivamo te da se priključiš timu mladih i kreativnih volotera i volonterki koji će učestvovati u organizaciji Nedelje ponosa 2017. u Beogradu, čija je centralna manifestacija Prajd šetnja koja će se održati u nedelju 17. septembra.

Novina ove godine je Prajd info centar u kome će volonteri davati sve potrebne informacije zainteresovanima o predstojećoj Nedelji ponosa i događajima koji će je obeležiti. U okviru ovogodišnje Nedelje ponosa održaće se više od 50 događaja, među kojima su izložbe, debate i koncerti.

Cilj organizovanja Nedelje ponosa i Prajd šetnje je ukazivanje na položaj LGBT zajednice u Srbiji i skretanje pažnje na potrebu da svi građani i građanke imaju jednaka prava, jednak tretman i jednake mogućnosti bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju.

Zainteresovani za volontiranje mogu se prijativiti do 5. septembra, popunjavanjem formulara.

[/et_pb_text][et_pb_code admin_label=”Code” _builder_version=”3.0.51″]<div style="text-align:right;">[addtoany buttons="twitter_tweet"]</div>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Share this post